22 мая 2012 г., 20:15

* * * 

  Поэзия
273 0 0

И ето те отново на седмото небе,

отново има щастие в твоето сърце.

Сладки тръпки има отново в твоята душа

 

 

и аз ще призная, че радва ме това.

Не проливай ти за мен сълзи, но

спомени за мен, моля те, пази.

 

© Бойко Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??