Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Креми,въпросите ми вътрешно намериха отговори,осъзнах,че той преди всичко е МЪЖ и никога няма да ми каже това,което искам да чуя нито да направи това,което искам да направи,за да заличи болката.
Гери,права си,но в конкретният случай той направи грешка,нарани ме и не можа да изтрие болката,макар да бях готова да му простя,ако беше се постарал!