16 февр. 2019 г., 10:09

*** 

  Поэзия » Любовная, Другая
470 0 0

От любов,

човек не остарява,

само любовта с нежност,

го дарява,

една целувка,

поглед мил,

от извора,

единствено отпил,

лъч от злато,

допир лек,

усещаш ли,

бризът е мек,

стъпки бягат,

може би са наши,

виждаме ли,

собствените си миражи,

пясъкът попива,

стъпките любовни,

само ние с тебе,

сме безмълвни.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??