28 июн. 2016 г., 21:52  

...защо 

  Поэзия » Другая
323 1 1

Защо,

когато съм гладен не ям,
когато съм жаден не пия.
Когато ми е смешно не се смея,
а когато ми е тъжно не плача.


И защо,

когато я чакам не идва,
когато я гоня не тръгва.
Когато е при мен е скучна,
когато я няма е болка.

 

- “щото не знаеш ква става жена, 
на която и е отказано“.

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??