6 апр. 2011 г., 12:53

!!! 

  Поэзия » Другая
635 0 9

Зад прозореца градът, задоволен и сит. 

Бляскав до разточителство, студен.
Танцувай с мен. 

Затворил очи, танцувам сам. 

Къде си? 

В стаята е тихо и самотно. 

Танцувай с мен. 

Взирам се в снимката ти. 

Навън градът живее в своя нощен ритъм.

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??