21 мар. 2018 г., 18:52  

´´´ 

  Поэзия
461 1 0


Не ме заобича никога,
но се нуждаеше от мен някакси.
Не се бори за мен,
но съм те искал винаги.

Не създадохме нищо с теб,
а на преживяното му сложихме край.
Пак както преди
ще бъде студено, като през ноември.


-пролет или есен, зимата ще е навсякъде!!!

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??