21.03.2018 г., 18:52 ч.  

´´´ 

  Поезия
460 1 0


Не ме заобича никога,
но се нуждаеше от мен някакси.
Не се бори за мен,
но съм те искал винаги.

Не създадохме нищо с теб,
а на преживяното му сложихме край.
Пак както преди
ще бъде студено, като през ноември.


-пролет или есен, зимата ще е навсякъде!!!

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??