20 авг. 2010 г., 19:48

* * * 

  Поэзия
338 0 0

 

Не питай татко, нито мама,

не питай никой в този свят,

когото искаш да попиташ,

отговорът е двояк.

 

Няма да е този, който

сърцето ти ще го е дал.

То единствено е пътят,

истината оправдал.

© Благодат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??