Aug 20, 2010, 7:48 PM

* * * 

  Poetry
336 0 0

 

Не питай татко, нито мама,

не питай никой в този свят,

когото искаш да попиташ,

отговорът е двояк.

 

Няма да е този, който

сърцето ти ще го е дал.

То единствено е пътят,

истината оправдал.

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??