14 авг. 2009 г., 09:02

5 в 1 от буква "Р" 

  Поэзия » Юмористическая
408 0 5

          Ресто

 

Дума при бакшиша

явно със забрана,

спира чак да диша,

види ли подкана.

Практика е съща

келнер да си трае,

трябва ли да връща

вечно се мотае.

 

           Разпит

 

Малко работа с главата,

също толкова с устата,

важна тук е бързината

на ръцете и краката.

Щом не става със добрата,

позабравят се правата,

та е най-добре абата

да е с по-дебела вата.

 

         Рибар

 

Търпелив екземпляр,

очакващ своя дар,

затуй, че е висял

един следобед цял.

 

            Рай

 

Мястото, където

се пращат добрите,

ако в житието

си свеждат главите.

На тоз курорт прекрасен

и шефът му е ясен –

както всеки знае,

църквата това е.

Само там срещу мангизи

се издават вечни визи.

 

          Реклама

 

Пет минути, през които

псува зрителят сърдито

или без да се мотае

се отправя да пикае.

 

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??