18 июл. 2009 г., 12:37

5 в 1 от буква "У" 

  Поэзия » Юмористическая
458 0 7

       Училище

 

Голямо учреждение

за лошо обучение

на младо поколение.

Неговите производни

са основно неграмотни.

Погледнете в интернет

форумите разни —

там такива са безчет.

Туй не ви ли дразни?

 

           Улица

 

Асфалтирана пътека

от не знам коя година,

там шофира се полека

по позата нам причина.

 

         Услуга

 

Разменната монета

на взелия рушвета.

Категорията друга

е от онзи контингент,

дето прави нам услуга

без да търси дивидент.

 

          Учен

 

С названието звучно

наричат още спеца,

представящ нам научно

„делата на твореца”.

 

     Удоволствие

 

Да пуснеш крана свой,

задържал час покой,

след бирите безброй,

от дългия запой,

върху доволен лик

на кой да е смешник,

наречен политик.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??