Трябва да спра...
Да вървя
и да търся теб,
и да не срещам те...
И да вярвам
в теб,
и да обичам теб,
и да няма те.
И да спра
да мечтая
за теб,
и да сънувам теб,
и да липсваш ми.
Трябва да спра....
Отдалечи се достатъчно, за да
не те виждам.
Тръгни си прекалено бързо, за да
не видя посоката ти.
И остани тук завинаги,
за да те обичам.
Отново съм тук,
чуваш ли?
Пред теб стоя,
виждаш ли ме...
Едва ли...
Нищо,
аз все пак съм
Отново тук....
© Александра Ангелова Все права защищены