Бях добра, покорна, скромна
бях щастлива до сега!
Бях красива и доволна,
ала днес не е така!
Днес съм просто бледа сянка
на предишното ми "Аз",
уж се смея и говоря,
но не чувам своя глас.
Виждаш ли какво направи,
ограби моята душа,
от предишните пожари
остави само пепелта.
Опитвам се отново да се смея,
да живея както досега,
опитвам, но не мога!
Само спомени красиви
и усмивки през сълзи
в моя ден остави ти!
© Елица Все права защищены