9 апр. 2011 г., 22:47

* * * 

  Поэзия » Любовная
588 0 0

 

Отново сядам да ти пиша,

но може би е късно вече!

Във тебе още любовта ми диша,

а ти си толкова далече!

 

С надежда чакам всеки звън

и болката злобно пулсира.

Аз още те чакам, а съмва навън

и сълзи в очите напират.

 

Дълбоко в сърцето ми пари

незнайно, ужасно съмнение:

След толкова бурни пожари,

дали пак си мислиш за мене?

 

И още хиляди въпроси

без отговор отекват във нощта,

но само утро слънцето ми носи,

а другаде дарява радостта!

© Даниела Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??