Отново сядам да ти пиша,
но може би е късно вече!
Във тебе още любовта ми диша,
а ти си толкова далече!
С надежда чакам всеки звън
и болката злобно пулсира.
Аз още те чакам, а съмва навън
и сълзи в очите напират.
Дълбоко в сърцето ми пари
незнайно, ужасно съмнение:
След толкова бурни пожари,
дали пак си мислиш за мене?
И още хиляди въпроси
без отговор отекват във нощта,
но само утро слънцето ми носи,
а другаде дарява радостта!
© Даниела Йорданова All rights reserved.