30 мая 2013 г., 01:33

*** 

  Поэзия » Другая
381 0 0

Губиш контрол над себе си.
Започваш да чувстваш всичко.
Всичко, което те плаши до смърт.
Признаваш, че е истинско

и вече си луд... 

© Нелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??