30 may 2013, 1:33

*** 

  Poesía » Otra
371 0 0

Губиш контрол над себе си.
Започваш да чувстваш всичко.
Всичко, което те плаши до смърт.
Признаваш, че е истинско

и вече си луд... 

© Нелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??