24 окт. 2023 г., 09:33  

Улицата... 

  Поэзия
128 0 0

                                                                                                                                         

 

Улицата с капещи дървета,

улицата няма да ме помни;

тичат цветовете по шосето…

 

Цветовете вече са свободни,

недействителни желания:

улицата няма да ги помни.

 

Идват дъждовете…Есен е.

Някъде към края на октомври.

© Петър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??