С душата си недей да спориш,
за нея грешната си ти.
С теб райските врати да си отвори,
тя иска - праведна да си.
За нея няма чувства и копнежи.
За нея няма чудеса.
Блокира тя в главата ти стремежа
и иска те послушна и сама.
Но Господ някога е казал -
"Безгрешният да хвърли камък пръв…"
На кой да вярвам? Аз отказвам!
Заслушана в горещата си кръв!