Последна вечер,
разходка по плажа,
последен поглед,
кораб отплаващ
незнайно накъде,
последно желание,
отправено към Капитана.
Затворени мисли и чувства,
любов и тъга, тъжна усмивка
и горчиви сълзи.
- Капитане, хвърли ги
зад борда на безкрая,
там, далеч сред синята
забрава на нощта.
Спокойствие, лекота,
празна усмивка,
изпълнено желание.
© Симеонова Симеонова Все права защищены