7.09.2008 г., 10:24 ч.

**** 

  Поезия
528 0 2

Последна вечер,

разходка по плажа,

последен поглед,

кораб отплаващ

незнайно накъде,

последно желание,

отправено към Капитана.

Затворени мисли и чувства,

любов и тъга, тъжна усмивка

и горчиви сълзи.

- Капитане, хвърли ги

зад борда на безкрая,

там, далеч сред синята

забрава на нощта.

Спокойствие, лекота,

празна усмивка,

изпълнено желание.

 

 

 

© Симеонова Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??