...Ще разкажа...
Ще разкажа за звездните мечти
и земните лъчи,
за сбъднатите мигове,
мечтани преди това,
безумно копнени и луди...
Ще разкажа за тях
на твоите устни,
които ще ме целуват,
докато аз прегръщам
всяко твое кътче...
И усещането за живот
ще бъде нашето оръжие
срещу изпитанията,
ще бъде пътят на две души,
обикалящи едно пространство,
независимо кога и къде,
явлението и феномена, когато
те в една ще се слеят...
и изход никога няма да има,
както начало или край...
ще има просто любов,
едно несломимо сърце, дъх и ехо...!
© Лили Вълчева Все права защищены