Богат или пък беден, черен или бял...
Важното е, да си някому потребен.
Не взимай повече, отколкото си дал.
Бъди обичан и след дъх последен.
❤️
Моли се, всеки залък да ти е заслужен.
Носи изправен своя кръст.
Живей така, че някому да си бил нужен,
преди плътта да се превърне в пръст.
Ноември 2018 В. Тодорова
© Valya Тodorova Все права защищены