12 апр. 2009 г., 20:47

* * * 

  Поэзия
600 0 1

Окъпани в сълзи са моите мечти,

покрити с болка и тъга  копнежи.

Удар след удар от съдбата.

Пареща болка в сърцето.

Искам да изкрещя,

но нямам глас.

Искам кошмарът да приключи,

но това е самата реалност.

И пак падам, намирам сили,

ставам и продължавам.

Няма да подаря живота си

на коварните ú ръце.

 

© Слънчева усмивка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??