5 июл. 2011 г., 21:09

* * * 

  Поэзия
430 0 0

Обичам дробовете ми

да са продрани.

Дори когато гледам патицата

с малките патета.

Реката. Плуват край брега.

В сянката на тополата.

Тя е като момиче.

Висока, с дълги крака.

Върти си задника на вятъра

като пачавра.

Жените са прекрасни.

Не са като цветя. Те са жени.

Жена. Човек.

С гърди, вагина и дупе

като череша.

Аз съм мъж.

С пенис, косми и недоразвит бицепс.

Силата ми е в ума. Тя е сила на душата.

Гърдите ми хриптят.

Паля цигара. Кашлица.

Силата е в душата.

© Жорж Корморанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??