20 июн. 2013 г., 07:25

* * * 

  Поэзия
429 0 0

Без отчаяние,

без състрадание,

без озлобление -

отивам си.

И сълзите,

товар ненужен

оставям.


Носи,

плачи -

с омраза,

гняв,

или с любов?

Отивам си.

Косите си с пепел не посипах.

На вятъра ги дадох.


Внезапно си отивам,

както и дойдох

и не плачи -

с омраза,

гняв, 

любов.

И не съди -

разбралият си тръгва

без вини.

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??