24 сент. 2007 г., 08:47

* * * 

  Поэзия
726 0 2

Аз съм птица волна,
от живота недоволна.
Нямах кого да обичам,
заради когото от всичко да се отричам.
Моята мечта беше и при мен да дойде любовта! И тя дойде, и сърцето ми превзе,
но не съжалявам, защото много се забавлявам!

© Нази Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??