17 июл. 2013 г., 19:07

* * * 

  Поэзия » Любовная
694 0 2

Ей, мой ли си? Чуваш ли? Мой ли?

Искам те! Обещаваш ли?! Мой да си!

Моичък таен нацелуван подарък.

Аз - пухкаво пиленце станала,

чакам те, тръпна, желая

тихия нежничък шепот

сладкото "р" и смеха...

 

Ей, мой ли си? Чуваш ли? Мой ли?

Искам те! Обещаваш ли?! Мой да си!

Защото цялата "мъничка" твоя е.

Обожава те, мисли, целува си

най-безценничкото свое ценно.

Пише стихове, рисува...

И навсякъде тя вижда теб.

 

Ей, мой ли си? Моичък, ценен!

Мой ли си? Нужен, най-потребен!

Защото твоя съм!

Най-миличка и плаха.

И така жадуваща

в нереалното реално да е всичко.

И като в приказка

най-истинските свои мисли.

 

 

2004

© Теодора Тотева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??