11 мар. 2012 г., 14:31

* * * 

  Поэзия » Любовная
495 0 0

Говоря ти,
а за мен си глуха.
Слушам те,
а за мен си няма.
Радвам се,
а за мен си мъка.
Търся те,
а теб те няма.

 

Палиш ме,
а за мен си лед.
Топля се,
а за мен си студ.
Щастлив съм,
а за теб съм клет.
Погубваш ме
и то без капка труд.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??