Не ме отричай, моля те -
аз съм пълнолунна твоя - и така далечна,
не ме намирай, чуваш ли -
слънчевата ми орбита изгаря - а те искам.
Никога недей да се стремиш
да чуеш как сърцето ми тупти
със шепота на конски гриви, недей...
ах, как искам твоето сърце да бъде
покорно близко до моето -
не бъди безумно нежен с мен -
не флиртувай, в смях да се изкъпваме,
нали разбираш, нямам онова нехайство
да те забравям, да си ми безразличен,
не мога да съм прощаваща и неревнива,
не мога да си забранявам
да те обичам...
© Нели Все права защищены