26.07.2007 г., 23:32 ч.

... 

  Поезия » Любовна
625 0 0

Не ме отричай, моля те -
аз съм пълнолунна твоя - и така далечна,
не ме намирай, чуваш ли -
слънчевата ми орбита изгаря - а те искам.

Никога недей да се стремиш
да чуеш как сърцето ми тупти
със шепота на конски гриви, недей...
ах, как искам твоето сърце да бъде
покорно близко до моето -

не бъди безумно нежен с мен -

не флиртувай, в смях да се изкъпваме,

нали разбираш, нямам онова нехайство

да те забравям, да си ми безразличен,

не мога да съм прощаваща и неревнива,

не мога да си забранявам

да те обичам...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??