6 авг. 2017 г., 09:30

... 

  Поэзия
483 1 7

Ден обикновен.

Или – не съвсем.

Просто в него няма "мен".

Усещаш ли моето отсъствие?

Липсва ли ти моето присъствие?

Желаеш ли ден обикновен,

в който да ме има "мен"?

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??