Студено е. Има толкова сънища.
Греят в очите капки море.
Не само с думи се разбива мрака,
сбран в бялото зрънце от кремък.
Една надежда лесно можеш да загубиш.
Тъмно е. Искра е нужна,
но само чудо може да накара
каменното бобче да покълне.
© Павел Грамадов Все права защищены