6 dic 2012, 15:17  

* * * 

  Poesía » De amor
486 0 1

Студено е. Има толкова сънища.

Греят в очите капки море.

Не само с думи се разбива мрака,

сбран в бялото зрънце от кремък.

Една надежда лесно можеш да загубиш.

Тъмно е. Искра е нужна,

но само чудо може да накара

каменното бобче да покълне.

© Павел Грамадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??