6.12.2012 г., 15:17 ч.  

* * * 

  Поезия » Любовна
484 0 1

Студено е. Има толкова сънища.

Греят в очите капки море.

Не само с думи се разбива мрака,

сбран в бялото зрънце от кремък.

Една надежда лесно можеш да загубиш.

Тъмно е. Искра е нужна,

но само чудо може да накара

каменното бобче да покълне.

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??