13 июл. 2013 г., 00:18

... 

  Поэзия
515 0 0


Накара ме да те желая...
със тяло, разум и душа.
Накара ме да си мечтая
за теб и мен в една съдба.

Накара ме да литна смела
към непознати небеса
на раменете си поела
и болката, и радостта.

Но можех ли да зная аз
какво ме чака оттогаз?
И светлите ти две очи,

че не безкрайно са небе,
а пропаст водеща в море...
следите ми да заличи.

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??