14 мая 2016 г., 00:13  

... 

  Поэзия » Другая
619 2 2

Опитваш се вече да прохождаш 
без мен
- правиш няколко крачки и падаш.
Порасна  голяма, но си все още
дете,
защо не държиш ръката подадена?


Хвани я здраво. Аз мога да летя
и 
ще ти покажа стъпките ти отвисоко.
Не за да видиш колко нищожни са,
а 
колко мъничък и жалък е светът .

 

https://www.youtube.com/watch?v=_WeirWY1Qlg

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??