30 июн. 2007 г., 19:11

* * *  

  Поэзия
545 0 5
Не искам да бъда мишена
на погледи, зависти чужди.
От злоба денят ми ранен е,
но може би още съм нужна.
Везните ми трудно претеглят
събраната в дните ми болка.
Но сила дано да намеря
и път да открия отново.

© Дора Ефтимова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??