Счупена бутилка се усуква
във въжето на поредната стена.
На килима легнали са трима
с погледи към ниското за техните мечти небе.
Бяга през полето призракът на скитник,
оголял в света на вечната заблуда.
Забравете мрака във сърцето,
зад ръба на времето прелива
пясъкът на истина, лъжа.
© Илия Иванов Все права защищены
Изкефих се!
Ave