9.05.2008 г., 22:30 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
572 0 1

Счупена бутилка се усуква

във въжето на поредната стена.

На килима легнали са трима

с погледи към ниското за техните мечти небе.

Бяга през полето призракът на скитник,

оголял в света на вечната заблуда.

Забравете мрака във сърцето,

зад ръба на времето прелива

пясъкът на истина, лъжа.

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е вярно си дадаист! Щях да падна от кончето! (Макар и малко в сюррр-а да отива!)
    Изкефих се!

    Ave
Предложения
: ??:??