Погледни в очите ми...
Безкраен океан от тъга се влива в моята душа.
По лицето ми се стича сълза и бавно пада в пепелта.
Докосни сърцето ми...
Тлеещо в самота, разкъсано на хиляди парчета
безмълвно ридае свито в нощта.
Усети болката ми...
Прегърни ме и замълчи!
Защото някой ден ще я изпиташ и ти.
© Даниела Попова Все права защищены
Поздрави и очаквам от теб
някой нежен,романтичен стих.