23 янв. 2016 г., 18:33

А беше август... 

  Поэзия » Другая
384 0 0

Помниш ли август онази година,

слънцето, лятото, ти и аз?

Къде онова хубаво време замина?

Какво се случи през годините с нас?

 

А вярвах, че ти ще ме обикнеш.

Била съм глупаво, наивно дете.

Дори не успя с мене да свикнеш,

за това и края просто дойде.

 

Капчица обич няма да прося,

де не ме искат, не ще да стоя.

Топлия август с мене ще нося,

а от самотата вече не се и боя.

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??