19 июн. 2024 г., 11:05

А дано, но надали! 

  Поэзия » Философская
49 0 0

Навън е абсолютна киша-

и вятър вей,и дъжд вали.

Аз поседнал съм и пиша..

А дано, но надали1

 

Изливам чувства и копнежи,

естествено е туй, нали?

Любовни чакам ги бодежи.

А дано, но надали!

 

Унесен съм в мечти среднощно.

Любовни няма ги стрели.

Вятърът се хили мощно.

А дано, но надали!

 

Вече сутринта настава.

Присветват първите коли.

Любовта ли ми пристава?

А дано, но надали!

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??