23 апр. 2017 г., 19:25

A million days 

  Поэзия
202 0 0

 

Аз съм временна,

нямам отношение

към черните котки,

усмихвам се

на непознати,

страх ме е от копчета,

обожавам миризмата на мухъл

(защото е близо до смъртта)...

 

А ти си постоянен

и е приятно да те има.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??