5 февр. 2015 г., 02:18  

А може би всичко е недоразумение 

  Поэзия
599 0 0

Развързаха се връзките на ветровете,
ооо, нека вече някой ги догони...
Рисуват облачни целувки по небето
и ги изронват на паважа в спомени,
в мечти, в надежди и във кални локви.

Дали ще те намеря, пак да вържеш
юздите на тайфуните във мене...
"Не се буди! - завистницата стърже -
Светът ти е едно недоразумение".
Аз зная - стихнеш ли ме, е хармония!

© Таня Донова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??