... А после непохватно ще мълчим.
Ще пълним пепелника със цигари.
От две тела - останали следи
все още по постелята ще парят.
И силно ще ухае на любов,
на стонове, на устни обгорели.
Отблясъци от плътско пиршество,
картинно по стените ще светлеят.
... А въздухът край тебе ще свисти,
разбивайки се в голото ти тяло.
От теб ще плиска онзи сексапил,
във който преди малко съм се давил,
и който ще усещам да гори
по кожата ми, заедно с вкуса ти.
И ние - непохватно ще мълчим,
допушвайки с цигарите греха си.
© Деян Димитров Все права защищены