9 янв. 2009 г., 00:36

А съм такава 

  Поэзия » Другая
515 0 0
Ти си сериозен, много работиш
и все търсиш поле за изява.
Аз съм вятърничава и усещам,
ще си остана такава.
Това те дразни,
направо подлудява.
Нима не разбираш?
А не съм такава!
Имам нужда живота
да го изживявам цяла.
Без да пазя за после,
без да чакам утре,
без да прибирам,
подреждам
и слагам за зимата
мечтите си...

© Дениз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??