12 мая 2013 г., 10:00

* * * 

  Поэзия
421 0 0

... ще се събудиш със онова прекрасно чувство,

че всичко е прекрасно,

че всичко започва наново,

че идва време

за любов и нови трепети,

че ти си нов човек...

а ще заспиш ли


© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??