8 июл. 2012 г., 11:59

* * * 

  Поэзия » Любовная
1051 0 11

Когато мълча - най-силно крещя.
Не знаеш какво е в душата ми.
Какво да поискам от тебе? Не ща
да губиш живота. И себе си.

Когато мълча - оставам сама.
Мечтая. И бягам във тихото.
И само в него измислям съдба -
за мене, за тебе. И вечното.

Когато крещя - най-силно мълча...
но чувствам безбрежно спасение.
И смело, без страх, но с цяла душа -
най-силно крещя ти: Обичам те...

© МариЯ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??