След грешките, които изстрадах,
след всяка несбъдната мечта,
след всяко падане аз ставах
тъй както умея - сама.
След всички пролети сълзи,
след всяка нанесена рана
всичко във мене крещи
как искам да бъда желана.
Горях и копнях, и болях,
забравях да бъда щастлива
и лудо докрая мечтах
да остана винаги силна.
© Жулиета Великова Все права защищены